Logo Gradske biblioteke

Дечији октобар у знаку предшколаца

У Дечијем одељењу Градске библиотеке „Владислав Петковић Дис“ и овај октобар започео је дечијом грајом, осмесима и ведрим расположењем! Више од две стотине малишана је првог и другог дана Дечије недеље посетило кућу књиге, дружило се са библиотекарима и подсетило се својих права и обавеза.

Bibliogenijalci

Дугогодишња октобарска дружења са најмлађима изнедрила су и квиз знања „Библиогенијалци“, који је своју промоцију имао 4. октобра у Библиокутку Градске библиотеке. Том приликом, подршку деци, васпитачима и библиотекарима пружили су директор Предшколске установе „Моје детињство“ Сузана Симеуновић и директор Градске библиотеке др Богдан Трифуновић. Овога пута, у квизу је учествовало 19 малишана поподневне предшколске групе из вртића „Младост“, а подршку су им пружиле васпитачице Блаженка Станковић и Олга Радовановић.

Picture-160

Догађају су присуствовали представници медија, а најмлађи су уживали у позитивној такмичарској атмосфери и својим тачним одговорима.

Picture-114

На крају овог забавног дружења, учесници квиза награђени су медаљама и слатким послужењем.

Picture-153

Квиз „Библиогенијалци“ у коме ће учестовати 26 предшколских група ПУ „Моје детињство“ трајаће до 31. октобра.

Акцију Градске библиотеке „Владислав Петковић Дис“ и Предшколске установе „Моје детињство“до сада су помогли Atlantic grupa d.d. и Chips Way.

Ознаке: , ,


Одговоре можете пратити кроз RSS 2.0 feed. Можете оставити одговор, или trackback са вашег сајта.

AddThis Social Bookmark Button

Оставите коментар