Logo Gradske biblioteke

Завршна изложба манифестације „Лето у Библиотеци 2018”

Колико су били маштовити и шта су све научили полазници радионица које је током лета организовала Градска библиотека „Владислав Петковић Дис” публика ће имати прилику  да види на отварању завршне изложбе „Коктел од знања” у уторак, 11. 9. 2018. у 18.30 на платоу испред Библиотеке.

Ученици основних и средњих школа прошли су кроз шест тематски различитих радионица на којима су правили украсне предмете од филца, истраживали културно-историјско наслеђе свог завичаја, учили основе новинарског посла, разговарали о осећањима и понашању, бавили се речима и њиховим значењем…

„Коктел од знања” има и хуманитарни карактер, јер ће посетиоци моћи  да купе предмете које су направиле вредне дечје руке на радионицама „Маштарије од филца” и „Креативно лето у Мрчајевцима” и на тај начин помогну лечење малог Чачанина Марка Обренића, који болује од церебралне парализе.

Изложбу ће отворити писац из Краљева Милоје Радовић, а у програму учествују музичар Алекса Милијановић и коктел-мајстор Љубиша Борисављевић. Програм воде Душица Брковић и Маријана Лазић.

Добро дошли!

Ознаке: ,


Одговоре можете пратити кроз RSS 2.0 feed. Можете оставити одговор, или trackback са вашег сајта.

AddThis Social Bookmark Button

Оставите коментар