Logo Gradske biblioteke

Радионица енглеског језика у Градској библиотеци

Чачански основци су по традицији навикли да их библиотекари Дечјег одељења за сваки распуст обрадују интересантним и занимљивим садржајима. Тако је било и овог зимског распуста.

   У периоду од 1. до 9. фебруара 2018. у Библиокутку Градске библиотеке „Владислав Петковић Дис“ сваког дана са почетком у 10 часова реализована је радионица енглеског језика у сарадњи са Едукативним центром „Бумеранг“. Програм је био намењен ученицима 3. и 4. разреда Основних школа.

Радионицу су осмислили и водили едукатори Јадранка и Саша Матијевић и библиотекар Дечјег одељења Невена Петковић. Сваки полазник радионице је добио материјал за рад, индивидуалне задатке, као и учешће у групним. Радионице енглеског језика конципиране су на утврђивању језичких и граматичких правила и практичној употреби речи и фраза у свакодневном приватном и школском животу.

Опуштена атмосфера и групни рад подстакли су жељу за проширењем речника, али овага пута не због петица у школи, већ због комуникације са околином.

Библиотека је као организатор желела да истакне значај и важност учења енглеског  језика, јер се савремени живот данас не може замислити без познавања бар једног страног језика. Успешно је реализовано седам креативних радионица, а радознали малишани и задовољни водитељи доказ су да смо на добром путу и да у будућности треба планирати још оваквих сусрета.

Ознаке: , ,


Одговоре можете пратити кроз RSS 2.0 feed. Можете оставити одговор, или trackback са вашег сајта.

AddThis Social Bookmark Button

Оставите коментар