Logo Gradske biblioteke

Проглашени највреднији читаоци за 2017. годину

Градска библиотека „Владислав Петковић Дис“ приредила је свечаност у част највреднијих читалаца Позајмног одељења за одрасле у уторак, 26. децембра 2017. године у Великој сали Хотела Београд. Свечаности су присуствовали представници града Чачка, пријатељи Библиотеке из јавног и приватног сектора, дародавци и донатори, запослени у установама културе, представници медијских кућа, као и бивши и садашњи запослени у Библиотеци.

 Публику су најпре поздравиле заменица градоначелника Чачка Милица Дачић и председница управног одбора Библиотеке Радмила Рубаковић, након чега се присутнима  обратио директор Библиотеке, др Богдан Трифуновић. Ово је била прилика да се сумирају резултати установе у веома успешној 2017. години и најави следећа година у којој ће бити изграђена нова зграда Библиотеке у Синђелићевој 24 и у којој ће Библиотека прославити 170 година од оснивања првог Читалишта у Чачку.

Признање за највредније кориснике који су били најоданији књизи у 2017. добило је пет суграђана: Ангелина Поповић, Анђелија Зоћевић, Сандра Весковић, Витомир Маричић и Милан Лишанчић. Они су на поклон добили бесплатнан online курс за усавршавање професионалних вештина у сарадњи са ITAcademy, као и дипломе које су им уручили библиотекари Позајмног одељења за одрасле.

Ознаке: , , , , , ,


Одговоре можете пратити кроз RSS 2.0 feed. Можете оставити одговор, или trackback са вашег сајта.

AddThis Social Bookmark Button

Оставите коментар