Logo Gradske biblioteke

Одмор уз књигу на градским базенима

Градска библиотека „Владислав Петковић Дис“ у Чачку је овог лета својим суграђанима омогућила да квалитетно време уз књиге проведу и на градским базенима. У сарадњи са Спортским центром „Младост“ и Канцеларијом за младе Чачак, Библиотека је у понедељак 24. јула 2017. године покренула акцију Одмор уз књигу. Штанд са квалитетним насловима књига из новије продукције, као и популарни часописи и магазини, биће доступни свим посетиоцима базена, а уз велику помоћ волонтера Канцеларије за младе који ће сваког радног дана од 11 до 18 часова бити ангажовани на штанду са књигама.

Избор књига и часописа омогућиће свим узрастима, од деце до пензионера, да одаберу адекватне и занимљиве наслове и на тај начин испуне летњи одмор. Ова акција отворена је за све посетиоце базена, који ће моћи да на дневном нивоу бесплатно позајме књигу, стрип или часопис, а за то ће им бити потребан само важећи лични документ: лична карта, здравствена или ђачка књижица, студентски индекс итд.

Акцијом Одмор уз књигу Градска библиотека у Чачку наставља промовисање књиге и читања изван просторија установе и организацију летњих садржаја који нашим суграђанима пружају прилику да и у току периода када Библиотека ради у једној смени имају приступ књигама на многим локацијама у граду. Ова акција је наставак одличне сарадње са Канцеларијом за младе која је почела пре тачно две године на градским базенима. Тада је  Библиотека уз помоћ КЗМ, а под слоганом „Срећан је ко чита“ промовисала богат књижни фонд, бројне услуге и повластице за бесплатан упис.

 

 

 

 

 

Ознаке: , , ,


Одговоре можете пратити кроз RSS 2.0 feed. Можете оставити одговор, или trackback са вашег сајта.

AddThis Social Bookmark Button

Оставите коментар