Logo Gradske biblioteke

Библиотека набавила нове књиге

Књижни фонд Градске библиотеке „Владислав Петковић Дис“ ће током јула бити увећан за 1.880 књига из откупа Министарства културе и информисања Републике Србије. Током протеклог месеца чачанској библиотеци је прослеђен списак предложених публикација из издавачке понуде за 2016. годину са кога је извршен одабир у вредности од близу 1.200.000 динара.

Библиотекари чачанске библиотеке планирају набавку књига увек према потребама својих корисника, тако да је овог пута знатан део набавке био усмерен на млађу популацију у огранцима на селу. Од белетристике до стручне књиге у избору библиотекара Градске библиотеке уврштене су публикације разних издавача: Младинске књиге, Прометеја, Српске књижевне задруге, Службеног гласника, Лагуне, Пчелице, Матице српске, Креативног центра, Вулкана и многих других, али и малих издавача.
Осим набавке књига из откупа Министарства, путем поклона разних дародаваца и размене са другим установама, Библиотека набавља овогодишњу продукцију из буџета Града за шта је ове године опредељено 500.000 динара.

Ознаке: , ,


Одговоре можете пратити кроз RSS 2.0 feed. Можете оставити одговор, или trackback са вашег сајта.

AddThis Social Bookmark Button

Оставите коментар