Logo Gradske biblioteke

Библио-колаж за основце

Градска библиотека „Владислав Петковић Дис” ће током априла 2018. организовати програм „Библио-колаж за основце”. Програм у част књиге одржава се поводом обележавања Међународног дана дечје књиге, 2. априла, и предстојећег Светског дана књиге и ауторских права, 23. априла.

Програм намењен ђацима основних школа чачанске општине реализоваће библиотекари Матичне службе Дубравка Илић и Владимир Симић.

19. април

У ОШ „Степа Степановић” у Горњој Горевници гостује драмска секција ОШ „Божо Томић” из Пријевора, са представом „Сумњиво лице”. Програм почиње у 10.00 сати.

23. април

ОШ „Владислав Петковић Дис” у Заблаћу биће домаћин ученицима осмог разреда ОШ „Татомир Анђелић” из Мрчајеваца који ће сценски приказати текст о животу научника чије име њихова школа носи. Аутор текста је Славица Бован, наставник српског језика и књижевности. Почетак програма је у 12.00 сати.

24. април

Ученици старијих разреда ОШ „22. децембар” у Доњој Трепчи учествоваће у квизу „Ја читам, а ти?”, који ће водити Дејан Славковић, професор српског језика. Такмичење у знању из области књижевности почеће у 11.30.

25. април

У ОШ „Филип Филиповић” у Чачку у 12.00 драмско-рецитаторска секција Основне школе из Заблаћа, извешће представу „Ударио ме пубертет у главу”.  Текст је, по истоименом роману Роберта Такарича, припремила Зорица Ђаковић, професор српског језика.

26. април

ОШ „Бранислав Петровић” у Слатини угостиће ђаке из Заблаћа, који ће сценски приказати пубертетске згоде по роману Роберта Такарича. Програм почиње у 11 часова.

Ознаке: , , , , , ,


Одговоре можете пратити кроз RSS 2.0 feed. Можете оставити одговор, или trackback са вашег сајта.

AddThis Social Bookmark Button

Оставите коментар