Logo Gradske biblioteke

Страхови, њихово порекло, природа и како их превазићи

Градска библиотека „Владислав Петковић Дис” позива Вас на предавање проф. др Љубомира Ерића „Страхови, њихово порекло, природа и како их превазићи” које ће бити одржано у уторак, 18. септембра 2018. године у 19.00 часова, у Сали Скупштине Града.

Љубомир Ерић је психијатар, психоаналитички психотерапеут, редовни професор Медицинског факултета у Београду у пензији. Посебно поље интересовања професора Ерића су адолесцентски проблеми, сексуални поремећаји и стање страха које је изучавао примењујући психоаналитичку психотерапију. Аутор је више од сто педесет стручних и научних радова, као и двадесет монографија, књига и уџбеника, међу којима су и: Страх од испита (1977), Социјална фобија (1998), Страх од смрти (2007), Речник страха (2007), Психоанализа и психопатологија ликовног израза (2000, 2010) Енциклопедија страха (2015), Лексикон љубави и сексуалности (2017).

Проф. др Љубомир Ерић ће на предавању, између осталог,  говорити о књизи „Енциклопедија страха” и одговарати на питања публике. Водитељ програма је Марија Радуловић.

 

Добро дошли!

Ознаке: , ,


Одговоре можете пратити кроз RSS 2.0 feed. Можете оставити одговор, или trackback са вашег сајта.

AddThis Social Bookmark Button

Оставите коментар