Logo Gradske biblioteke

Промоција књиге „Јермени у Чачку“

Градска библиотека „Владислав Петковић Дис“ вас позива да у петак, 9. фебруара од 19 часова у Галерији Народног музеја присуствујете промоцији књиге „Јермени у Чачку : 1885-1950“ аутора мр Маријане Матовић. Програм се организује у оквиру традиционалне манифестације „Штампана реч 2017.“ која траје од 7. до 28. фебруара 2018.

Књига која је изашла крајем прошле године у издању Народног музеја обрађује документа везана за јерменске породице у Чачку у периоду од 1885. до 1950. године додајући тако још један каменчић у мозаик историјских, друштвено-политичких, економских и културних прилика у Чачку тога доба.

У промоцији учествују: Делфина Рајић, директор народног музеја у Чачку, др Милош Тимотијевић, историчар и мр Маријана Матовић, аутор

Модератор: Слободан Богојевић

Добро дошли!

Ознаке: , , , ,


Одговоре можете пратити кроз RSS 2.0 feed. Можете оставити одговор, или trackback са вашег сајта.

AddThis Social Bookmark Button

2 одговора to “Промоција књиге „Јермени у Чачку“”

 1. Postovani,
  Da li postoji mogucnost da se kupi knjiga Jermeni u Cacku i da nam istu posaljete pistom? Marina Ćirović, kustos istoricar u Narodnom muzeju Valjevo priprema za Noc muzeja izlozbu o Jermenima u Valjevu tj.trima porodicama koje su u njemu zivele od 1915.
  S postovanjem, Marina Ćirović, dipl.istoricar
  Narodni muzej Valjevo.

 2. Маријана Матовић Says:

  Поштована Марина,

  Можете послати захтев на моју мејл адресу ради даљег договора, а послала сам већ два мејла Вашем музеју са својим контакт подацима.

  Велики поздрав.
  Маријана Матовић

Оставите коментар